پردهبرداری یک عصبشناس از سفر معنوی کمتر شناختهشده آلبرت اینشتین. آلبرت اینشتین، فیزیکدان برجسته، اغلب به عنوان یک نابغه علمی شناخته میشود، اما جنبههای معنوی تفکرات او کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
ناکامی معاهدات بینالمللی در حوزه حقوق بشر و محیط زیست! این مقاله با بررسی تحقیقات جدید، عوامل موثر بر موفقیت و شکست معاهدات و راهکارهای بهبود را ارائه میدهد. سوالی برای ماتیو پوآریه، مدیر مشترک آزمایشگاه استراتژی جهانی، رئیس کرسی پژوهشی در عدالت سلامت جهانی و استادیار اپیدمیولوژی اجتماعی در دانشکده سلامت جهانی دانشگاه یورک.
چگونه میتوان معمای مرغ و تخم مرغ را در زیستشناسی حل کرد؟ از شیمی به زیستشناسی: سفری جذاب به دنیای RNA و راز پیدایش حیات. با آخرین تحقیقات در مورد پیشسلولها و شکلگیری حیات آشنا شوید.
از هوش مصنوعی تا مراقبتهای بهداشتی، این مقاله نگرانیهای مشترک آمریکاییها را بررسی میکند و نقش علم را در یافتن راهحلها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ارزیابی مینماید.
فریب، علم و دین؛ این سه عنصر در داستان مارت بروسیه به هم میآمیزند تا یکی از مهمترین کشفیات تاریخ پزشکی را رقم بزنند. با مطالعه این مقاله، به دنیای شگفتانگیز پلاسیبو قدم بگذارید.
دیدگاه هگل درباره پایان تاریخ، یکی از مفاهیم مهم فلسفی او است. هگل باور داشت که تاریخ یک فرآیند پیوسته است که به سوی تحقق روح جهانی پیش میرود. او معتقد بود که تاریخ به شکلی تدریجی و تکاملی به سمت رشد و پیشرفت جامعه انسانی پیش میرود و در نهایت به مرحلهای میرسد که همه تناقضات و مخالفتها در جهانیت (روح جهانی) حل شده و تاریخ به پایان میرسد.
در تاریخ رسانهها گاهاً اتفاق افتاده است که یک هیولای واقعی پیدا شده است: شاید در دفتر رئیس جمهور، یا در یک لشکر ارتش یا یک زیرزمین حومه شهر. از چنین اکتشافات خارقالعاده و لرزهای، که ممکن است تعدادشان در هر قرن بیش از انگشتان یک دست نباشد، یک باور عمومی در هر سازمان رسانهای و در ذهن آخرین روزنامهنگار مشتاق جا افتاده است: هیولاها در همه جا وجود دارند، در ادارات، خانهها، سالنهای ورزشی، برجهای کنترل فرودگاه، سالنهای عمل و اتاقهای کابینت.
تغییر روایت در مورد خاطرات دروغین ممکن است به طرز شگفت آوری ساده باشد. حافظه کاذب پدیدهای است که در آن افراد خاطراتی را به یاد میآورند که هرگز رخ ندادهاند. در این مقاله به بررسی دلایل ایجاد این خاطرات و تاثیرات آن بر زندگی افراد میپردازیم.
پردهبرداری یک عصبشناس از سفر معنوی کمتر شناختهشده آلبرت اینشتین. آلبرت اینشتین، فیزیکدان برجسته، اغلب به عنوان یک نابغه علمی شناخته میشود، اما جنبههای معنوی تفکرات او کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
جهانهای چندگانه فقط عنصری ثابت در داستانهای علمی تخیلی نیستند؛ بلکه پشت آنها علمی واقعی نیز وجود دارد. در اینجا 10 واقعیت برای گسترش ذهنتان آورده شده است.