ایده های عالی از سیاست و جامعه شناسی


آیا معاهدات بین‌المللی کارایی دارند؟

ناکامی معاهدات بین‌المللی در حوزه حقوق بشر و محیط زیست!  این مقاله با بررسی  تحقیقات جدید،  عوامل موثر بر موفقیت و شکست معاهدات  و راهکارهای بهبود  را  ارائه می‌دهد. سوالی برای ماتیو پوآریه، مدیر مشترک آزمایشگاه استراتژی جهانی، رئیس کرسی پژوهشی در عدالت سلامت جهانی و استادیار اپیدمیولوژی اجتماعی در دانشکده سلامت جهانی دانشگاه یورک.

جذب مغزها: آینده علم و فناوری آمریکا در دستان مهاجران

نقش حیاتی مهاجران در حوزه‌های STEM برای اقتصاد و امنیت ملی آمریکا.  چرا سیاست‌های جذب و حفظ استعدادها نیاز به بازنگری دارند؟

سرنوشت علم در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

از هوش مصنوعی تا مراقبت‌های بهداشتی، این مقاله نگرانی‌های مشترک آمریکایی‌ها را بررسی می‌کند و نقش علم را در یافتن راه‌حل‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ارزیابی می‌نماید.

آیا ما به دولت نیاز داریم؟ (قرارداد اجتماعی) (هابز و روسو)

قرارداد اجتماعی یک مفهوم در فلسفه سیاسی است که به توافق میان اعضای جامعه در باره نحوه تشکیل و حاکمیت دولت اشاره دارد. دو نظریه مشهور در این زمینه، نظریه هابز و نظریه روسو هستند. هر دو نظریه به سؤال شما درباره نیاز به دولت پاسخ می‌دهند، اما به دیدگاه‌های مختلفی می‌انجامند.

سرمقاله

هیولاهای رسانه ای

هیولاهای رسانه ای

مدرسه زندگی

در تاریخ رسانه‌ها گاهاً اتفاق افتاده است که یک هیولای واقعی پیدا شده است: شاید در دفتر رئیس جمهور، یا در یک لشکر ارتش یا یک زیرزمین حومه شهر. از چنین اکتشافات خارق‌العاده و لرزه‌ای، که ممکن است تعدادشان در هر قرن بیش از انگشتان یک دست نباشد، یک باور عمومی در هر سازمان رسانه‌ای و در ذهن آخرین روزنامه‌نگار مشتاق جا افتاده است: هیولاها در همه جا وجود دارند، در ادارات، خانه‌ها، سالن‌های ورزشی، برج‌های کنترل فرودگاه، سالن‌های عمل و اتاق‌های کابینت.
جدیدترین نوشته‌ها

چه چیزی یک حافظه را واقعی می کند؟

تغییر روایت در مورد خاطرات دروغین ممکن است به طرز شگفت آوری ساده باشد. حافظه کاذب پدیده‌ای است که در آن افراد خاطراتی را به یاد می‌آورند که هرگز رخ نداده‌اند. در این مقاله به بررسی دلایل ایجاد این خاطرات و تاثیرات آن بر زندگی افراد می‌پردازیم.

ما بخشی از بیکرانگی هستیم

پرده‌برداری یک عصب‌شناس از سفر معنوی کمتر شناخته‌شده آلبرت اینشتین. آلبرت اینشتین، فیزیکدان برجسته، اغلب به عنوان یک نابغه علمی شناخته می‌شود، اما جنبه‌های معنوی تفکرات او کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

10 واقعیت تکان‌دهنده درباره جهان‌های چندگانه علمی

جهان‌های چندگانه فقط عنصری ثابت در داستان‌های علمی تخیلی نیستند؛ بلکه پشت آن‌ها علمی واقعی نیز وجود دارد. در اینجا 10 واقعیت برای گسترش ذهنتان آورده شده است.