ویدیو‌های کار

10 قاعده علمی برای یادگیری ریاضی

در 100 سال گذشته مردان و زنان اندیشمند بسیاری درباره‌ی نحوه‌ی یادگیری مفهوم اعداد و بهترین روش‌های یاد دادن ریاضی به بزرگسالان و کودکان پژوهش و تفکر کرده‌اند. اکنون ما با کنار هم قرار دادن یافته‌هایشان نیز فهرستی متشکل از ده قاعده یادگیری ریاضی را پدید آوردیم.  

13 ترفند برای مطالعه پربازده

این مقاله ۱۳ روش علمی برای مطالعه را بر اساس تحقیقات و توصیه‌های متخصصان علوم اعصاب و روانشناسی ارائه می‌دهد. در این مطلب به توصیه‌هایی می‌پردازد که می‌تواند به شما در بهبود فرایند یادگیری کمک کند.

اثر پیگمالیون در روابط فردی و کاری

اعمال ما روی باورهای دیگران در مورد خودشان اثر می‌گذارد. و باورهای افراد نسبت به خودشان، رفتارشان را شکل می‌دهد. رفتار آنها دوباره باورهای ما را در مورد آن شخص تقویت می کند. و به همین ترتیب این چرخه ادامه دارد!

اخلاق ارباب-برده، نظر نیچه درباره اخلاق

اگر اخلاق صرفاً افسانه‌ای باشد که گله‌ی انسان‌های فرودست برای عقب نگه‌داشتن انسان‌های والا آن را سر داده باشند، چه؟ در این بخش آخر از ویژه‌برنامه همراه با استفن هیکس به بررسی توضیح نیچه در مورد نحوه رشد اخلاق و عواقب آن برای ارباب‌هایی می‌پردازیم که در دنیایی تحت سلطه اخلاق بردگی زندگی می‌کنند.

ایده‌پردازی به روش طوفان فکری

اگر یک مشکل واقعی دارید، طوفان فکری راه خوبی برای ارائه چند راه حل است. همانطور که از نام آن پیداست، طوفان فکری به این معنا است که شما در مسیرهای عصبی ذهنتان طوفان به پا می‌کنید تا افکار زیادی را سریع و به طور شهودی خلق کنید. بهتر است این کار را با گروهی از افراد مختلف انجام دهید تا مغزهای مختلف زیادی برای کشف کردن داشته باشید. این کار باعث خلق ایده‌های بیشتر و راه حل‌های جدید می‌شود.

تفکر طراحی چیست؟

تفکر طراحی یک فرآیند 5 مرحله‌ای برای رسیدن به ایده‌های معنادار و به هدف حل مسائل واقعی برای گروه مشخصی از افراد است. این فرآیند در مدارس طراحی و کسب‌وکار آموزش داده می‌شود. تفکر طراحی برای کسب‌وکارهای زیادی مشتریان خوشحال جذب کرده‌است و به کارآفرین‌ها کمک کرده تا مسئله‌ها را با راه حل‌های نوآورانه حل کنند

تمرین آگاهانه

دالایی لاما معتقد است که تمرین عمدی نه تنها برای عضلات، بلکه برای ذهن ما نیز موثر است. او و سایر عقلای خردمند عمداً تمرین می‌کنند که خشم، سوء ظن و بی‌اعتمادی دیگران را گرفته و در عوض به آنها صبر، تحمل و شفقت می‌دهند.

چندوظیفگی انسانی یا مالتی تسکینگ (Multitasking)

در این مقاله، به بررسی مفهوم مولتی تسکینگ و تأثیر آن بر زندگی ما می‌پردازیم. با در نظر گرفتن تحقیقات روزمره و نظرات متخصصان، مزایا و معایب انجام چندین وظیفه به صورت همزمان را بررسی می‌کنیم. آیا تحرکات موازی ما با توانمندی مغز مطابقت دارند؟

سرمقاله

هیولاهای رسانه ای

هیولاهای رسانه ای

مدرسه زندگی

در تاریخ رسانه‌ها گاهاً اتفاق افتاده است که یک هیولای واقعی پیدا شده است: شاید در دفتر رئیس جمهور، یا در یک لشکر ارتش یا یک زیرزمین حومه شهر. از چنین اکتشافات خارق‌العاده و لرزه‌ای، که ممکن است تعدادشان در هر قرن بیش از انگشتان یک دست نباشد، یک باور عمومی در هر سازمان رسانه‌ای و در ذهن آخرین روزنامه‌نگار مشتاق جا افتاده است: هیولاها در همه جا وجود دارند، در ادارات، خانه‌ها، سالن‌های ورزشی، برج‌های کنترل فرودگاه، سالن‌های عمل و اتاق‌های کابینت.
جدیدترین نوشته‌ها

آیا مدل‌سازی عامل‌گرا آینده‌ی علوم رفتاری را رقم خواهد زد؟

آیا مدل‌سازی عامل‌گرا کلید گشودن آینده‌ی علوم رفتاری است؟ کشف کنید که چگونه ABM در حال متحول کردن درک ما از سیستم‌های پیچیده است.

سفر هوایی بهم ریخت، چه کنیم؟ راهنمای تصمیم‌گیری عقلانی

آیا خرید بلیت هواپیما در حین تاخیر پرواز غیر منطقی است یا خیر؟ پریتی کوتامارتھی ماهیت زمینه ای عقلانیت را توضیح می دهد.

یک چرخش جدید در اطلاعات نادرست

همه ما گاهی اوقات حقیقت را کمی اغراق می کنیم. مشکل واقعی زمانی است که دروغ های ما با کمک پیشرفت های اخیر تکنولوژیکی مانند رسانه های اجتماعی یا هوش مصنوعی به هزاران نفر گسترش می یابد. این تأثیر واقعی بر تصمیماتی دارد که مردم می گیرند - مانند اینکه به چه کسی رای دهند یا اینکه آیا واکسینه شوند یا خیر.